Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

01.10.2021 - Ενημέρωση για τη συγκέντρωση υπογραφών για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης στον ΣΥΝ.Π.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ενημέρωση για το Αίτημα Πραγματοποίησης ΓΣ στον ΣΥΝ.Π.Ε.

1/10/2021

Αγαπητοί συναδέλφισσες / συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου μας κατά τη συνεδρίασή του την 30/9/2021 μεταξύ των θεμάτων που εξέτασε ήταν και το αίτημα που προέρχεται από μέλη μας για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στον Συνεταιρισμό Εργαζόμενων & Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας, νυν Alpha Bank (ΣΥΝ.Π.Ε.) και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1) Στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλλεται από μέλη του ΣΣΕΜ και ταυτόχρονα μέλη του ΣΥΝΠΕ, ώστε μέσω της συγκέντρωσης των αναγκαίων υπογραφών να πραγματοποιηθεί στον ΣΥΝ.Π.Ε. σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα ημερησίας διάταξης τη Λογοδοσία του ΔΣ.

2) Για τον σκοπό αυτό προβαίνει σε ενημέρωση των μελών του Συλλόγου με την ανακοίνωση αυτή ώστε να είναι ενήμεροι όλοι όσοι είναι μέλη του ΣΥΝΠΕ.

3) Για τη συμμετοχή των συναδέλφων μελών του ΣΣΕΜ συνεταίρων του ΣΥΝΠΕ στη συγκέντρωση υπογραφών για άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης στον ΣΥΝΠΕ, προχωρά σε ανάρτηση στο site και τη σελίδα F/B του ΣΣΕΜ της Αίτησης προς τον ΣΥΝΠΕ, καθώς και στην ταχυδρομική αποστολή της Αίτησης προς τα μέλη μας συνεταίρους του ΣΥΝΠΕ.

4) Όσοι επιλέξουν την ταχυδρομική αποστολή της συν/νης αίτησης, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, να την αποστέλλουν με την “ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ” των ΕΛΤΑ προς τον: «Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας»“Αριθμός Πελάτη 020501204   102 00 Αθήνα”

Για τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Τσιλώνης               Παύλος Δερμενάκης

Δείτε εδώ την αίτηση μελών/συνεταίρων ΣΥΝΠΕ προς τον ΣΥΝΠΕ.