Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

09.03.2017 Oμάδα Δανείων: Συγκέντρωση την Τετάρτη 15.3.2017 στα γραφεία του Συλλόγου

Ομάδα Έργου Δανείων των Μελών του ΣΣΕΜ:      Συγκέντρωση και Συν-απόφαση για Δράση

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η Ομάδα Έργου για τα δάνεια των μελών του ΣΣΕΜ όλοκληρώνει την πρώτη φάση του έργου της με το πλαίσιο του διαλόγου που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 10/3/2017.


Ο στόχος από δω και πέρα είναι να επιβάλουμε στην Τράπεζα να καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει μαζί μας όλε τις πτυχές του προβλήματος των δανειακών υποχρεώσεων των υπερχρεωμένων πλέον νοικοκυριών των συναδέλφων μας.


Ο Σύλλογος εδώ και ενάμιση μήνα έχει ζητήσει με επιστολή συνάντηση με την Διοίκηση της ALPHA καθώς και με τον υφυπουργό κοινωνικής ασφάλισης κ. Α. Πετρόπουλο. Ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου δεν έχουμε μέχρι στιγμής από κανένα από τους δύο.
Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να οργανώσουμε την προσπάθεια μας με προτάσεις πλέον δυναμικής συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης.
Πιο συγκεκριμένα προχωράμε σε μια καταρχήν συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου για ενημέρωση και λήψη απόφασης για τον τρόπο που θα αναγκάσουμε την Τράπεζα και το Υπουργείο να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.
Για τούτο μέλη της ομάδας των δανείων έχουν ξεκινήσει καλώντας τηλεφωνικά τους συναδέλφους μας του Λεκανοπεδίου Αττικής που έχουν δάνεια σε συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.
Στην πρώτη μας συγκέντρωση θα συν-αποφασίσουμε το επόμενο βήμα αγωνιστικής δράσης.
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην 1η συγκέντρωση μας στα γραφεία του Συλλόγου (3ης Σεπτεμβρίου 8, 7ος όροφος) την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 :00 π.μ.

Η Ομάδα Έργου Δανείων των Μελών του ΣΣΕΜ